Ilmaiseksi info. Kaikkea ilmaiseksi netistä !

 
Tilaa netistä ilmaiseksi. Monet yhtiöt tarjoavat ilmaisia näytteitä omista tuotteistaan. Joskus myös jotkin yleishyödylliset yhtiöt tarjovat hyödyllisinä pitämiään tuotteita ilmaiseksi toivoen että ihmiset sitä kautta muuttavat kulutustottumuksiaan. Kun tilaat jotain, katso tarkkaan mihin sitoudut. Eleensä ongelmia ei ole, mutta esimerkiksi "kirjakerho" tyyppisissä konsepteissa tarjotaan jotain ensin jotain ilmaiseksi. Ilmaiseen tarjoukseen sisältyy usein ehto, että pitää ostaa jäsenyysaikana tai esimerkiksi vuoden sisällä tietty kappalemäärä normaali hintaisia tuotteita.
 
Näille sivuille on tarkoitus koota ilmaisia asioita netistä: tavaroita, palveluita, tietokoneohjelmia, apuohjelmia, kotisivutilaa, soittoääniä, jne. Ilmaisista asioista pyritään kertomaan tarkemmin ja puolueettomasti, että vältyttäisiin pahimmilta sudenkuopilta. Foorumi ja mahdollisuus kommentoida jokaista sivua tulee mahdolliseksi. Sivusto on vielä rakenteilla ja tässä vaiheessa keskitytään listaamaan muita "ilmaiseksi" sivustoja ja muutamia tunnettuja sivuja. Lisäksi näille sivuille tulee "melkein ilmainen" ja kaupanpäälliset osio. Melkein ilmainen osio tulee sisältämään tuotteita, jotka ovat melkein ilmaisia, tarkoittaen lähinnä postikulujen hintaa. Tässä kategoriassa olevat tuotteet ovat yleensä huomattavasti laadukkaampia kuin kokonaan ilmaiset. Kaupanpäälliset osiossa listataan parhaat kaupanpäälliset, joita yritykset tarjoavat. Rajana on, että kaupanpäällinen tulisi olla arvokkaampi kuin koko tilaus. Esimerkiksi eräs lehtitalo tarjoaa 40 euron MP3 soitinta 20e tilauksen kaupan päälle.
 
Sivut ovat siis vielä rakenteilla ja lopullinen ulkonäkö tulee poikkeamaan nykyisestä.
 

Näillä sivuilla valmiina nyt:

 
 
Suomiarvat Saat 2 ilmaista arpaa joilla voi voittaa heti. Lisäksi voit pelata kolikko- ja korttipelejä ilmaiseksi. Tietenkin maksullista tarjontaa löytyy myös, mutta niihin ei tarvitse osallistua. Ilmaisten arpojen maksimivoitto on 5500 euroa kuukaudessa 15 vuoden ajan. Siis paljon!
Citydeal Yksinkertainan tapa saada kotikaupunkisi kuumat tarjoukset sähköpostiin. Jossain alkaa loppuumyytin tai konkokurssimyynti. Joku myy loppueriä pilkkahintaan uusien tieltä. Uusi yritys haluaa saada asiakkaita käymään tarjoamalla jotain ilmaiseksi. Näitä kaikki diilejä saat sähköpostiisi. Voit valita useita kaupunkeja jos asut kahden kaupungin läheisyydessä (Helsinki-Espoo, Tuusula-Järvenpää). Jos olet lähdössä johonkin kaupunkinn/aluelle lomailemaan niin kannattaa tilata etukäteen paikkakunnan diilit sähköpostiin.
New York matka-arvonta Arvonta jossa voit voittaa New Yorkin matkan kahdelle. Liityt samalla postituslistalle, josta voit erota koska tahansa.
Alppimatkat ilmainen alppimatkat esite. Voit ladata sivuilta tai tilata postitse.
Sulkuturva ilmainen avaimenperä. Sen avulla kadonneet avaimet palautuvat takaisin sinulle.
Eirikuvasta saat 30 ilmaista digikuvaa. Sinun tarvitsee vain tilata ilmainen uutiskirje.
Netposti ja kilpailu. Postilla on uusi ilmainen palvelu netposti. Se ei ole pelkkä sähköposti vaan "oikea" posti netissä.
Kaikkea voit tilata ilmaiseksi. Linkki: ilmaiseksi
Voit tilata lehtiä ja lehtinäytteitä tuolta. Linkki: lehtiä ilmaiseksi
Lehtiä enemmän miesten kuin naisten makuun: miestenlehtiä
(ja naiset voivat tilata näitä miehille)
Ohjeita miten telkkaria voi katsella ilmaiseksi netissä. Linkki: Net TV 
Ja sama ohje lontoon murteella:  Net TV (English)
Netistä löytyvät lähes kaikki Mr Bean videot ilmaiseksi. Ei ole tekstitystä,
mutta repliikkejä lienee 1-2 per jakso. Oikein kääntäjän unelmaduuni.
 
Tarjouslehtiä löytyy seuraavan linkin takaa: lehtitarjous
Kannattaa tutkia. Monista lehdistä on tarjolla  ilmaisia näytenumeroja.  
 
Viinikassi: Rekisteröityneiden kesken arvotaan viinikassi. (Vain yli 18-vuotiaille).
Securitas direct: ilmainen kodinturvasuunnittelu.
 
Tilaa ilmainen vaatekuvasto